Mérleg vagyok. Egyszerű és bonyolult, színes és szürke, vidám és szomorú. Mint a világ. Mint a mérleghinta: egyszer fenn, egyszer lenn...

Jobbulunk! :)

2013/02/06. - írta: Cirmola*

Bejegyzés alcíme...

Minden kívánságom így teljesüljön! Nem akarom elkiabálni, inkább kikiabálom, hátha pont ezzel fogom bevonzani a többi jót is: haladunk! Méghozzá előre. :)

És ami a legjobb, mindketten. Kedvesemet is elkapta valami belső mozgatóerő - pont úgy, ahogy most én is, egy csomó olyan szál végét felszedte, ami már évek óta elcsomózásra várt. Angolul tanul, fogorvoshoz jár, épül-szépül. Nem tudom, melyikünk inspirálja a másikat - bízom benne, hogy kölcsönösen -, de úgy látom, jó úton vagyunk.

És a nap híre, hogy sikerült bejutnom egy támogatott nyelvi képzésre, végre ténylegesen elkezdek (pontosabban újra elkezdek) németül tanulni! Annyira, de annyira nem volt egyszerű bekerülni, de megvan, ott vagyok, az enyém, csinálhatom! Jupijééé! Ha csak feleannyira fogom szeretni, mint a vezetést, már nyert ügyem van. :) De valami azt súgja, ez most nagyon jó lesz, most jött, mert most van itt az ideje, és ugyanolyan szép, kerek egésszé fog összeállni a fejemben, mint a kresz, vagy az autó működése. (Legalábbis nagyon bízom benne...) :)

Legyen ez a tényleges jobbítás kezdete, és minden sikerüljön idén ilyen szépen, ahogy ez most bejött! (A borzalmas kezdés után ránk fér...) ÁMEN!

 Remélem, Isten velem kapcsolatos tervei végre egyeznek az enyémekkel... :)

Happy-Feet-Two_carton_3d_www_Vvallpaper_net.jpg

Címkék: Címkék
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://merleghinta.blog.hu/api/trackback/id/tr905065764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása